Blindproeven 19-apr-2017

Afgelopen 19-april-2017 hadden we weer de jaarlijkse Blindproeverij in onze vaste huiskamer Café De Beurs. Ook dit jaar hebben we weer bieren uit verschillende categorieën mogen proeven, of zoals sommigen zeggen; gokken. Aan het einde van de avond hadden we één winnaar die 6 van de 8 bieren goed geproefd had, een hele prestatie! Marc gefeliciteerd! Laat de prijs je smaken en zorg goed voor de wisseltrofee-Fez.

Ook de winnaar van vorig jaar, Wilfried, is in het zonnetje gezet en mocht met een mooie fles bier naar huis. Helaas was hij deze dag niet de winnaar en moest hij wel naar huis zonder de wissetrofee-Fez.

Een overzicht van de bieren die we gedronken hebben en hadden moeten proeven, hoeveel had je er goed?

Ambers – Pauwel’s Kwak
Witbier – IJwit
Zware Blonde bieren – Keizer Karel Goudblond
IPA – Extase
Porter/Stout – Vrijbuiter
Dubbel – Corsedonk Pater
Tripel – Postel tripel
Infused – Beerskey

Winnaar Blindproeven 2017 Blindproeverij 19-april-2017