13-dec Winterbieren

Beste Gildeleden,

Hierbij willen wij jullie allemaal van harte uitnodigen voor de
bijeenkomst van 13 december 2017. Het belooft weer een mooie bier avond
te worden. Samen met Phillip zijn er weer een aantal geweldige winterbieren gevonden. Naast deze mooie bieren zullen we, zoals inmiddels een traditie is geworden, tijdens deze avond, ook zorgen voor een hapje bij de bieren. Al met al verwachten wij dat het weer een mooie avond gaat worden.

Locatie: Café De Beurs
Datum: 13 december 2017
Tijd inloop: vanaf 19:30 uur
Start programma: 20:00 uur (stipt, dus wees op tijd anders mis je het eerste biertje)

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn dan willen wij vragen om dit op tijd (uiterlijk 2 dagen vooraf) te melden aan het secretariaat, bij voorkeur per email. Dan kan hier door Café De Beurs, voor wat betreft de catering, rekening mee gehouden worden.

Met vriendelijke groet,

Namens Het Bestuur,
Ruud en Ronald