Happy 2018

Beste Leden,

Als bestuur willen wij willen iedereen bedanken voor een geweldig biergilde jaar met mooie bijeenkomsten en uitjes waar we weer van heerlijke en bijzondere bieren hebben mogen proeven. Speciale dank voor Phillip voor de vele assistentie die we van hem hebben gekregen bij het organiseren van de bijeenkomsten.

Helaas hebben we ook een droevige gebeurtenis gehad afgelopen jaar en hebben we onverwacht afscheid moeten nemen van Jan van Meer. Wij wensen zijn nabestaanden nogmaals veel sterkte toe.

Komend jaar ontvangen we weer redelijk veel nieuwe leden bij ons gilde. We hopen dat we hen en de bestaande leden komend jaar weer mogen verassen met mooie bieren, hapjes en uitstapjes en dat we ook in 2018 een succesvol ‘De Gecroonde Bel jaar’ mogen hebben.

Iedereen al vaste een goed uiteinde!
en al vast Proost !!