Blindproeven (sfeer foto’s)

Afgelopen 18 april was het weer tijd voor de blindproef avond. Voor de één is het gokken en een ander heeft het proeven werkelijk tot kunst verheven, ook dit jaar was het weer bijzonder spannend wie er uiteindelijk met de winst, eeuwige roem en de inmiddels fel begeerde Fez naar huis ging (Ik hou het nog even spannen).

Vooraf heeft iedereen het proefformulier ontvangen en dus de kans gehad om zich voor te bereiden, als ik de uitslag van de avond zie zijn er enkele leden die dit ook uitvoerig gedaan hebben! Er waren maar liefst 3 personen die 6 van de 8 bieren goed geproefd hebben, zeer knap! Na een extra ronde met deze 3 heren mag Wilfried zich het gehele jaar DE winnaar noemen en met trots de Fez dragen, Gefeliciteerd!

Hieronder enkele sfeer foto’s van deze avond;

Blindproeven 18 april 2018