Categorieën
Uncategorized

Dinsdag 30 april 2013.

Koningin Beatrix doet afstand van de troon. Prins Willem-Alexander is onze nieuwe koning. Een historisch moment! Zo’n feestelijke gelegenheid verdient een vorstelijke drank met een koninklijke smaak: Abdicatiebier! Speciaal voor deze gelegenheid heeft brouwmeester Steve Gammage de allerbeste mout- en de meest verfijnde hopsoorten bijeen gebracht in een unieke receptuur.

Dit frisse bier met een lichte hint van citrus wordt slechts eenmalig in een beperkte hoeveelheid gebrouwen. Nederland is oranje. Ons bier is oranje. Dit Abdicatiebier smaakt het best tijdens feestelijke gelegenheden. Het ultieme drinkmoment is …. inderdaad, de dag van de abdicatie. Het ambachtelijk gebrouwen bier is gebrouwen op vrijdag 15 februari en ligt nu te rijpen. Je kunt al bestellen, dan ben je in ieder geval verzekerd van dit collector’s item. Het Abdicatiebier wordt uitgeleverd vanaf eind maart. Het unieke oranjekleurige bier is gebotteld in een transparante longneck bottle. Een speciaal ontworpen etiket maakt de abdicatie-belevenis helemaal compleet. Abdicatiebier is vanaf maandag 8 april te koop bij alle Mitra-vestigingen in Nederland. Dit koninklijke bier kost slechts 2,50 per fles. Dit Abdicatiebier is een collector’s item. Het wordt slechts eenmaal gebrouwen, dus op=op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *