Categorieën
Uncategorized

Na twee succesvolle reeksen Tournée générale ondernemen notoire bierkenners Jean Blaute en Ray Cokes opnieuw een culinaire ontdekkingstocht. In de derde reeks van Tournée générale gaan Jean en Ray op zoek naar trends en tradities in onze rijke en steeds levendigere biercultuur.

Deze keer treden ze in het spoor van de trappisten. Het vertrekpunt ligt in Nederland en op hun weg naar Noord-Frankrijk komen ze langs de meest markante plaatsen die er voor bierminnaars in de Lage Landen te vinden zijn. Jean en Ray trachten het geheim van de brouwende trappisten te ontsluieren en gaan op zoek naar de roots van het Belgische bier. Tegelijk houden ze de ogen open voor nieuwe smaken en innoverende bierconcepten, want de Belgische biercultuur is meer dan ooit volop in beweging.

Onderweg ontmoeten ze gepassioneerde jonge brouwers, creatieve koks with attitude en vooral heel wat interessante vrouwen, die hen nog heel wat kunnen leren over bier en gastronomie.

Met die kennis op zak kunnen Jean en Ray opnieuw op zoek naar de perfecte receptuur voor hun nieuwe eigen bier: de Tournée Générale Premium Tripel.

Tournée générale, vanaf donderdag 7 februari op één (België)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *