Categorieën
Uncategorized

Afgelopen 17 april was wederom de jaarlijkse BlindProef avond, ondanks het feit dat het de één makkelijker afgaat dan voor de ander was het weer een spannende avond en werd er flink om de Fez gestreden.

Toen uiteindelijk de laatste ronde was volbracht en de scores waren opgeteld bleek dat er maarliefst twee deelnemers 6 van de 9 bieren goed hadden, dit betekende, natuurlijk, dat er een extra ronde moest komen. Tot onze grote verbazing echter hadden beide heren dit bier ook goed en bleef de strijd dus in volle gang, na nog twee extra rondes eindigde uiteindelijk Jan Hille Ris Lamberts als de winnaar van dit jaar en mag hij zich dus een heel jaar DE kampioen blind bierproeven van het gilde noemen, gefeliciteerd!

De rest hoeft echter niet te treuren want ze kunnen nog nagenieten van het spektakel met de onderstaande foto’s en natuurlijk goed oefenen voor volgend jaar! Alvast succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *