Categorieën
Uncategorized

De Jaarlijkse excursie van het Gilde was dit jaar voor het eerst eens niet een bezoek aan een brouwerij. in plaats van het brouwen stond de excursie dit keer in het teken van proeven. Deze keer hebben we een bierfestival bezocht, Het Bergs Bierfestival in Bergen op Zoom. Het was een mooie dag die begon met een bierproeverij inclusief foodparing. Hierna ‘mochten we los’ op de stands van de diversen brouwerijen om de vele bieren te proeven. En zeg nu zelf, wat is er leuker dan met elkaar nieuwe bieren proeven en hier over te discussiëren…

Het Bergs Bierfestival organiseert ook elk jaar het OBBK (Open Bergsche Bierbrouw Kampioenschap) en diverse leden van ons Gilden deden hier aan mee. In de ‘vrije klasse’ mochten wij zelfs de winnaar leveren, GEFELICITEERD!!

Hieronder enkele foto’s van de dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *