Ingrediënten:
200 gram Parijse champignons of kastanjechampignons
1 teentje knoflook, uit de knijper
2 eetlepels zoete sojasaus
1 mespunt geraspte verse gember
4 eetlepels zonnebloem- of olijfolie
8 eetlepels VanderGhinste Oud Bruin
8 eetlepels preiringetjes, kort gekookt
peper uit de molen en zout naar smaak
Bereiding:
De harde onderkant van de champignons afsnijden en halveren.
Een marinade maken van knoflook uit de knijper, sojasaus, geraspte verse gember, olie en VanderGhinste Oud Bruin.
Goed roeren met de staafmixer en de gehalveerde champignons 1 tot 2 uur marineren.
De champignons af en toe omscheppen.
Aan spiesjes rijgen, deppen en op een grillpan zo kort mogelijk om en om grillen.
Na het grillen lichtjes met een penseel met het restant van de marinade bestrijken. Met kort gekookte preiringetjes garneren.
Een goed gekoeld glas VanderGhinste Oud Bruin erbij serveren.
Eet smakelijk!
