Categorieën
Uncategorized

Afgelopen 18 September waren de tapkranen van Café de Beurs overgenomen door brouwerij Brewdog uit Engeland. Tijdens dit evenement hebben we met zijn allen kunnen genieten van niet alleen heerlijke bieren maar ook van een gedetailleerde uitleg over de het idee achter de dit drankje en hoe men tijdens het brouwen te werk is gegaan.

Ook is ons veel verteld over de brouwerij, zo is bijvoorbeeld ieder nieuw lid verplicht om zelf met een brouwsel te komen en er wordt ook enorm aangemoedigd om te experimenteren met smaken, om zo de traditionele wereld van bierdrinkers op zijn kop te zetten.

Al met al was het een enorm leerzame, grappige maar vooral gezellige avond met alle gildeleden. Hieronder nog een aantal sfeerfoto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *