Categorieën
Uncategorized

Beste Gildeleden,

Op 17 december 2020 hebben wij ons weer flink laten verwennen met onze grote eindejaarsproeverij! Heerlijke oliebollen gebakken door Marijke, Maria, Peter en Gerben, aan-huis-bezorging door Ruud, Helma, Ronald, Marga en Paul, een prachtige locatie door Café de Beurs en natuurlijk een gezellige livestream verzorgd door Ben, Rick en Jindra.

Tijdens deze proeverij hebben verscheidene gildeleden foto’s van hun echt foute kersttruien ingestuurd. Uit deze foto’s is één winnaar gekozen en dat is…. Rob Koppes!! Hij heeft een grote fles Gouden Draak special edition op Bourbon vaten gewonnen! Deze is op te halen bij Café de Beurs.

De top 5 foute foto’s is hieronder te vinden, maar eerst wil ik iedereen namens het bestuur prettige dagen en een gelukkig (en gezond) 2021 wensen!

Het Gilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *