Categorieën
Niet gecategoriseerd

Op woensdag 15 juni was ons jaarlijks Landenthema aan de beurt. Op de uitgeschreven Quizvraag kwamen een aantal goede antwoorden. Die waren goed voor een heerlijke fles ( 0,75 l) speciaal bier. De gelukkigen waren Ben van Etten, Tiny Koevoets en Marijke Gerritsen.

Zij zagen als snel de link:

spaans visgerecht Zarzuela

muziekfestival Woodstock

detective serie/thriller Endavour

kopenhagen Denemarken

pretpark Efteling

iemand die niets doet Niksnut

Roeland Verloop van Hopping Borders had een zestal zeer bijzondere bieren meegebracht Voor elk wat wils en voor de meesten van ons totaal onbekend. En hier gaat het toch ook een beetje om.

Lijst met bieren van deze Zweedse bierproeverij:1. Omnipollo – Maz – Pale Ale – 5,6%2. Beerbliotek – Better Late Than Never – India Pale Ale – 6,8%3. Dugges – Cola – Sour Ale – 4,5%4. Beerbliotek – Stocking Filler – Schwarzbier – 5,9%5. Omnipollo – Agamemnon Maple Blueberry – Imperial Pastry Stout – 11,5%6. Poppels – Rhum & Bourbon Stout – Barrel Aged Imperial Stout – 12,5%

Bekijk nog rustig de sfeerfoto’s van deze geslaagde avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *