Categorie├źn
Niet gecategoriseerd

De Gecroonde Bel 25 jaar.

Op zaterdag 24 juni hebben we met veel leden ons 25 jarig jubileum gevierd. Het weer was ons gunstig gezind. Om 14.00 u was iedereen present. Onze voorzitter Paul, amper terug uit Sevilla, en dus weinig geslapen, deed de aftrap. Hij stond, zo goed als chronologisch, stil bij de meeste gebeurtenissen van de afgelopen 25 jaar. Twee leden, Lorenz en Paul (niet de voorzitter) zijn al 25 lid en konden alles beamen. Excursies, gebrouwen biertjes, quizzen, ALV’s, onze gastheren/dames in de loop der tijd, alles werd genoemd. Dank je wel, Paul. Mooi om alles weer eens voorbij te horen komen. Hierna nam Petra het over voor de foodpairing. Heerlijke hapjes en super biertjes (van brouwerij ROTT o.a. ROTT blontt, ROTT droom, MARK III) en een heerlijke Grimbergen Optimo Bruno van 25 jaar oud) werden geserveerd. Gezellig was het zeker. Zie ook de sfeerfoto’s. En of het nog niet genoeg was ging iedereen nog, gewapend met glas en consumptiebonnen, de Klappeijstraat in om nog verder te genieten van de foodpairing. Een mooie geslaagde middag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *